vineri, 20 august 2010

Rezultate romanesti in Europa league

Dupa victoria lui Dinamo Bucuresti in fata celor de la Hajduk Split cu scorul de 3 la 0, pe terenul croatilor, a venit si randul Urzicenilor sa bata cu 4 la 1.
Meciul a decurs intr-o singura directie, si anume in directia dorita. Portarul nostru Arlauskis a fost cel mai bun, el ne avand o directie prea buna, in schimb a stat excelent la capitolul erectie. Scorul a fost deschis de Meme Stoica din penalti clar ca lumina de nocturna si majorat de Dan Spataru, adica Petrescu. Bucsaru a inchis tabela, sau echipa, cu o lovitura de cutit.
Timisoara a invins si ea pe Manchester City cu 1 la 0, printr-o executie de la 123 de metri. Autorul golului a fost Dan Paltinisanu. Dupa victorie patronul Iancu a declarat ca va baga mana in buzunar. Si atat.
Vaslui a invins clar si net si internet pe Lille din Franta cu scorul de 0 la 0. Goluirle au fost marcate de Porumboiu si Gica Hagi. Minutele raman secrete.
Bineinteles ca si Steaua a batut la scor de maidan pe Grasshoppers. Scorul a fost de 10 la 0. (Ce conteaza un zero.) Au marcat Banel 4 goluri, Surdu 7, Radoi doi, Zapata 0, Lacatus 1234, Ilie Dumitrescu 34, Adrian Ilie 15, Traian Basescu 29,5  si Geoana 20.000 .
Retururile sunt o simpla formalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu