luni, 16 mai 2011

Cutremur pe 21 mai 2011

In data de 21 mai 2011 se anunta a fi un mare cutremur. Nu se stie locatia sau magnitudinea. Se stie insa ce dobitoc a facut asemnea predictie:

"Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot", a declarat Tony Dellomo, membru al sectei.
Camping a mai prezis sfârşitul lumii şi pentru data de 4 septembrie 1994..... sursa: realitatea.net.
Dar de ce pe 21.5.2011? De ce nu pe 20.11.2011? Ca atunci mai ziceam ca sunt cifrele aranjate, tralalalala... Dar ce are 21.5.2011? Nimic.
Ideea este ca se scoala cate un prost si arunca o piatra si 1.000.000.000 de oameni pun botul. Nu zic eu ca nu va fi nici un cutremur pe 21 mai, dar sa fie sfarsitul lumii, in nici un caz. Asa ca stati linistiti si va serbati Constantini si Elenele. La multi ani si fara cutremure. Ca nu vor fi.
PS: sa nu va imbatati cu gandul ca veti muri si mai bine sa muriti beti....

9 comentarii:

  1. of cind vad asa oameni prosti mi se face greata-cei dumnezeu bosorogul asta--nimeni nu stie ce va fi -numai unu dumnezeu-toti suntem pacatosi si eu nu cred ca dumnezeu are alesi--fiecare moare cind ii este dat-lumea in jur se fura se ucide--se uraste--asta e mai strasnic decit un cutremur--la asta nu va-ti gindit-traiti-va lume viata-cit o aveti si nu vorbiti prostii-ca nu sunteti voi nimic mai mult decit om ca sa preziceti ceva--da cei ce vorbesc prostii sa se lecuiasca --draga doamne avem spitale speciale--stringeti nebunii si da-ti pace la lume sa traiasca in liniste

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca Va fi cutremur pe 21 mai. Si pe mine la inceput aceasta stire ma pus pe ganduri. Dar daca stam binet sa ne gandim si so luam logic numai dumnezeu stie ce se Va intampla. Se trezesc si uni ca nu Mai stiu ce stiri umflate sa faca, Asa puteam spune si eu ca pe data de Va fi cutremur.Asa ca stati linistiti nu Va fi cutremur, sarbatoriti constantin si elana ps: la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. offfff......asha mii frica((((......zicetsi-mi ca nui adevarat.....nushtiu dar cred in tot ce zice shi tare imi fac griji

    RăspundețiȘtergere
  4. Faci tu misto, dar sa stii ca multi s-au speriat. Bine in special persoane mai in varsta. Dar stati linistiti ca nu va fi nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. e klar ka nu e adevarat,Doamne ce lume??? linishtitzi-va shi ka totzi kauta un subiekt kit mai interesant,cei kare publika asemenea prostii sa mai stee pi buci,trebu de fi****!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni disperati care ar face orice sa iasa in fata. Presa disperata care face orice sa aiba audienta.
    La cati prezicatori sunt pe pamantul asta, de ce nu a prezis nimeni cutremurul de 9 grade din Japonia. Pentru ca nu se poate prezice....

    RăspundețiȘtergere
  7. dar chear va fi cutremur azi?de eri de cind am aflat de sfirsitul lumii;stau cu tensiunea 180;100; sincer.sunt insarcinata luna a 7;ce sa mai cred;au spus ca se va intimpla ceva la 4 dimineata,vad ca nu sa intimplat nimic,deja au spus ca va fi la 18 seara,da chear va fiii?mie frica am copil de 5 ani.insarcinata;mie jale de copii;ce se va intimpla.sa stiti ca eu chear cred;

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai linistita ca nu va fi. Doar Dumnezeu stie cand va fi. Astia sunt niste oameni nenorociti care sperie lumea si ar trebuii bagati la inchisoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. doamne si prosti in lumea asta,nu va temeti ka nu va fi nimik ,uitativa ce zi frumoasa e afara,soare ,iesiti mai bine la o plimbare sau la un frigaui si sarbatoriti ,traitiva viata la maxim si nu va uitati la prostii astia kare publika si fac asa ceva,asta e doar biznes,ei nu stiu kum sa mai scoata bani din lume

    RăspundețiȘtergere