duminică, 31 octombrie 2010

Berea produs alimentar

Berea si vinul au devenit in Romania produse alimentare. Adica poti sa le consumi ca pe alimente. Poti bea o bere cu paine, un vin cu mamaliguta...
Dar de la paine cu salam nu te imbeti, in schimb de la bere o iei razna. Cum sa fie berea aliment? Ca este facuta din orzoaica? Pai si tuica este din prune sau corcoduse si nu e inca aliment. Dar baietii cu interese mai au timp.......
Daca te prinde politia baut la volan, ii zici ca nu ai baut alcool, doar ai consumat un produs alimetar si nu stii din ce motiv ai ajuns in starea de ebrietate. Ca la carte nu se spune ca nu ai voie sa te urci la volan dupa ce ai mancat...........

Daca e gratis e bun

Foame mare, criza mare, lipsa bani...... Mai sunt cate unii care in momentul cand isi deschid un restaurant, o piata, un magazin, ceva, dau gratis produse la oameni. Si atunci e bataie. Ca de, ce e gratis e bun, asa gandesc oameni.
Dar oare chiar tot ce e gratis e bun?
O bataie gratis e buna? Ca de asta se gaseste cine sa va dea......

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Reteta carnati de casa

Una din delicatesele mele preferate. Carnatii sunt de mai multe feluri, dar mie imi plac doar cei de casa si doar din carne de porc.
Se ia carnea si se toaca in masina de tocat carne. Se baga condimente dupa gust si se baga in mat. Se leaga la gura sa nu fuga si se pune la uscat. Se prajesc in ulei si se mananca.
Ah,.. era sa zic sa imi mancati carnatul........ dar daca va e pofta faceti si voi.

Vadim si Ceausescu

Tovarasul Corneliu Vadim Tudor, iubit de intreg poporul, a fost ales in unanimitate la al cincilea congres.
El a fost singurul candidat, pentru ca este singurul in stare sa tina piept mafiilor din Romania (Mare). Iubitul nostru conducator sa ne traiesti, (dar nu prea mult ca strica). Doar cu EL, Romania va fi mai buna, doar daca EL va ajunge sa conduca tarisoara.
Haideti sa vedem si ce guvern va avea EL pentru a scoate tara din rahat:

  • prim ministru - Ciomu
  • ministru de interne -  Cioaca
  • ministru de externe - Fernando de la Caransebes
  • ministru culturii - mama omida
  • ministru sportului - Mutu
  • ministru economiei  - Bercea Mondialul
  • ministru educatiei - Dorel din reclama
Doamne ajuta si fereste.........

Askimot

Un plugin pentru anti spam. Numele lui este askimot. Este fff bun daca ai dusmani si vor si ei sa castige de pe urma ta. Tu activezi askimotul si el face treaba, adica baga comentariul omului rau in spam. Asa ca nu mai sta si activeaza askimotul.
Dar cum il cheama in realitate pa acest geniu in anti spam: Akismet. Eu ii zic askimot ca il alint, ca este baiat bun, sau o fi fata? Nu cred ca e fata ca atunci ii ziceam askimoata.......

Autostrada suspendata

Primarul capitalei, Sorin Oprescu, a promis in campanie, ca orice politician, ca va face o autostrada suspendata. Momentan lucrarea este suspendata.
Ce inseamna o autostrada suspendata?
O autostrada suspendata inseamna:
- auto stie toata lumea ca inseamna automobil,
- strada este strada,
- sus adica in cer
- pe adica deasupra
- ndata adica indata.
Rezulta: automobil, strada, cer, deasupra si indata. Adica, daca lasi automobilul pe strada, ei il ridica sus la cer, pe bani tai, de indata ce l-au vazut.
Oamenii rai, il critica pe Sorinel ca nu a facut nimic, dar el dupa cum se vade a facut autostrada suspendata. Bravo domn primar.

vineri, 29 octombrie 2010

Duduie

Duduie draga, ce duduie? 
Nu stii ce inseamna duduie?
Noi va raspundem, ca de obicei:
Duduie inseamna cand ceva face un zgomot. Bai si ce duduie.
Dar de ce se spune duduie la o femeie?
Pai cand incepe sa duduie cu tot felul de intrebari, de ce vii acasa la ora asta, de ce aia, de ce ailalta, normal ca barbatul ia zis duduie. Dar femeia nu s-a suparat si duduie a devenit un alint. Si de atunci duduia, duduie mereu.
La barbati se zice dudui. De unde vine? De la dud. Ca din dude a facut tuica si a baut ca porcu si dupa aia a inceput sa duduie duduia.
Va doresc sa duduiti.

Elodia e moarta

Celebra Elodia Ghinescu a murit. Senzationala stire. Vestea a circulat in toata lumea. A mers cu trenul, cu avionul, cu satelitul in absolut (toata lumea). Elodia a devenit celebra. Si odata cu ea si Dan. Nea Dan Diaconescu. El si-a cumparat elicopter cu bani din Elodia.  (de pe urma ei, nu din ea).
Dar oare cine este Elodia?
Elodia este un produs marca inregistrata de OTV si hranit de toate ziarele si tv-urile avide dupa rating. Si cum si noi facem parte din mass media, scriem si noi despre ea, doar ca noi suntem cei mai buni si avem si noutati in cazul Elodia. Personal am vorbit cu ea si ne-a spus ca este bine si mai bogata decat in Romania. Momentan nu doreste sa revina in tara pentru ca mitul mortii sale ii aduce o caruta de bani. A tiparit 2 carti, 1 film este in lucru, felicitari cu moaca ei, prajituri, sosete, prezervativele se vand ca painea calda.....
In concluzie, Elodia e vie si nevatamata, iar Cioaca nu a facut pipi unde a zis otv. A facut la 2 strazi distanta. Acolo facuse un caine. Pentru mai multe amanunte accesati www.elodia.cioacaluidan.ro

Badigard

De frica amenintarilor venite pe adresa blogului nostru, am decis sa angajam 5 badigarzi.  Oameni bine facuti cu muschi de otel si cap de bulgar.
Amenintarile au venit din partea unor extrateresti care au citit in avans ce am dorii sa scriem noi pe blog. Noi avem de gand sa scriem un articol despre extraterestii. Ca sunt urati, prosti, nespalati si alte lucruri rele la adresa lor. Ei au aflat si ne-au scris pe adresa de mail multe injuraturi. Noi am angajat badi garzi si avocati si ii vom da in judecata la tribunalul de pe Calea Lactee, condus de Elian Picard. Avem bani din reclame, avem valoare, avem di toati.
Badi garzii. Ce inseamna badi garzi?
Badi vine de la bade, iar gar de la gara si zi de la ziua. Adica un bade care sta in gara toata ziua. Deci am angajat bade gara zi.

Mucles

Mucles domnule. Muc les. Ce inseamna mucles?
Mucles este un cuvant de origine romales, care inseamna taci ba boule. De unde vine?
Cuvantul vine de la un om batran care ii curgeau mucii. Mucii lui erau asa de lungi incat se lasau pana la genunchi. Si lesne de inteles de ce el nu ii stergea, ca mucii lui erau lipiciosi si unicati. Si cateodata mai dadea cu limba. Muc lasat, muclesat, mucles. Un om cu muc lasat este un om care nu poate vorbii, ca mucii lui stau si peste gura si daca vorbeste strica mucii. Si de aici cuvantul mucles.
Mucles in legatura cu articolul meu.

joi, 28 octombrie 2010

Noroc la loto

Sa castigi la loto este foarte simplu, trebuie doar sa joci si sa ai noroc. Bai nene, dar cat noroc sa ai la astia, ca prea sunt de tot. Cat suntem noi de buni la pronosticuri, dar asta nu o intuiam, nici noi, nici mama omida, nici nostradamus.....


Pazvante chioru

Pazvante Chioru este o expresie folosita des de romani. Dar ce inseamna si de unde vine?
Hai sa le luam pe rand:
Paz vine de la paznic. Vant vine de la Vantu.  Adica paznicul lui Vantu. Pazvantu e mai greu de zis, asa ca il numim Pazvante.
Chioru. Pai chioru este cel care nu vede. Paznicul lui Vantu nu vede nimic din ce face Vantu.
Ati inteles?
Daca nu, dati un telefon la realitatea.

Baiatul lui Basescu

EXCLUSIV!!!
Interviu in exclusivitate cu baiatul lui Basescu.
Reporterii blogului nostru au reusit sa ia un interviu baiatului lui lui lui Basescu.
R - De cand stiti ca sunteti baiatul lui?
B - De 2 ani.
R - El a recunoscut?
B - Nu.
R - Cati ani aveti?
B - 13.
R - Dar cine este mama?
B - O femeie.
R - Cum o cheama?
B - Mama.
R - Cum va numiti dvs?
B - BUBA.
R - Multumim.
Acum s-a deslusit si cazul BUBA, al psd-istilor.

Cine gateste femeia sau barbatul?

O intrebare buna. De obicei in Romania, femeia gateste. Dar sa fim seriosi, cum poate ea sa gateasca? Ea prepara, de gatit gateste aragazul. Asa zice tata, iar daca tata zice......Tata este parlamentar si are intotdeauna dreptate.
Nu sariti cu intrebarea cum il cheama pe tata, ca nu va spun.
La voi cine gateste?

Spanzuratoarea

Romani sunt veseli. Dar unii sunt mai dusi cu capul si vor sa se joace de-a spanzuratoarea. Pentru ei, doara pentru ei aceste versuri:
Afara ninge linistit,
Iar tu vrei sa te spanzuri.
Dar funia n-ai nimerit,
Fiindca esti prost de bubui.

In casa funia te asteapta,
Dar nu poti ca sa mori.
Cand mata se tot vaita,
Ca n-are bani de flori.

De ce vrei tu sa mori?
Ca esti tanar si bun.
Dar daca vrei ca sa o faci
Iti dau eu un sapun.

miercuri, 27 octombrie 2010

Kurtos colac

Kurtos colac este un produs de origine maghiara, care este delicios. Problema mea, care nu stiu limba maghiara, este ca am cautat pe google reteta. Dar nu stiam cum se scrie. Si dai si cauta. Eu am scis curtoci colaci, ca asa stiam ca se citeste. Si nimic. Adica nici un rezultat de la google. Intreb in stanga, intreb in dreapta, nimic. Pana la urma l-am pacalit pe google si am gasit.
Bai dar greu mai este sa gasesti ceva cand ai nevoie.

Pronostic 31 octombrie 2010

Dupa cum toata Romania stie, Blog Misto e meserie. Pentru 31 octombrie 2010 avem un pariu special.
Pariul nu este pe fotbal, cum toata lumea se asteapta, ci este un pariu special de special.
Nici un site de pronosticuri nu va da asa un pronostic de bun. Dar despre ce este vorba?
Dupa cum bine stiti pe 31 octombrie 2010 s-a anuntat un cutremur de niste nostradamusi din Ucraina. Ce sanse sunt sa fie cutremur? Au mai anuntat si cei de la seismologie aplicata cutremur intre 18 oct si 26 noi.
Deci 2 parti anunta cutremur. Noi cei de la Blog Misto, va spunem ca nu va fi. Si noi nu ne inselam niciodata. Bine nu va fi mare, poate de 3 grade, hai de 4, dar nu mai mult. Bagam mana in foc, (de frig.)

marți, 26 octombrie 2010

A murit Paul

Celebrul Paul a murit azi 26 octombrie 2010. Cum nu stiti cine este celebrul Paul?
Paul este o caracatita care a ghicit toate rezultatele de CM 2010. A murit de ciuda ca nu poate ghici pronosticul din 27 octombrie de la motiune. Era batran si destept, vedea in viitor, vedea rezultate, vedea campioana.... si romanii l-au omorat. Ce ati avut cu Paul? Ba da foame mare la romani astia.
E, lasa ca eu sunt inca in viata si va spun eu toate pronosticurile.  APELATI cu INCREDRE! Sunt aici doar pentru voi.
PS: nu l-au mancat romanii, a murit de frig.
PS2: sper sa nu ma manance pe mine.

Google nu mai indexeaza

Am si eu cateva bloguri, ca tot omul de rand, dar am o mare problema: Google nu ma mai indexeaza bine. Adica unele articole le indexeaza la minut, iar pe altele deloc. Deci nu este din vina mea, ci a lui nea Gogu.
El fiind mare si tare face doar ce vrea el. Ar trebuii sa il boicitam vreo cateva zile sa vada si el cum este sa nu mai fii bagat in seama. Sa folosim yahoo sau alte motoare. Nu o sa planga el mult dupa noi, dar daca vom fi multi o sa simta ceva.
Google este nesimtit, ca el fiind motor de cautare, daca nu simte cand scriu articole inseamna ca e nesimtit.
Sa ii fie rusine. Am de gand sa nu mai caut nimic pe google, voi trece pe yahoo. La revedere gogule.

luni, 25 octombrie 2010

Surprize surprize revine

Iubita si indragita emisiune surprize surprize revine din toamna - iarna 2010-2011. Pentru toti fani emisiunii surprize surprize este o veste extraordinara.
Un nou format, o noua echipa de producatori, o noua infatisare, totul este nou. Surpriza cea mai mare este ca prezentatoare va fi Mihaela Radulescu impreuna cu Elena Udrea. Cu adevarat surprize surprize .
Mai sunt si alte surprize surprize: emisiunea va fi difuzata de OTV de la ora 9,00 pana la ora 23,00, asta ca sa se sature tot romanul si va fi zilnica. Daca pierdeti o emisiune, o puteti vedea in reluare la taraf tv. Printre invitati de marca se vor numara Sadam Husein, Ben Laden, Hitler, Lenin, Felix, Mutu, Surdu, Chioru, Gicu si Andreea Marin cu tot cu Banica.
Va dorim pierderea timpului placuta!

Compot de gutui cu carne

Toata lumea stie ca gutuile sunt tari. Avand cateva gutui prin casa, de la cineva date de pomana, am zis sa fac un compot de gutui, ca de, alcoolul nu e bun.
Le-am spalat si am inceput sa le tai. Dar am mai taiat si degetul mare de la mana dreapta. E, hai nu va bucurati, nu l-am taiat de tot, si mai pot sa scriu.  Dar acum ce fac, mananc compot de gutui cu carne? Plus ca mai aveau si ele ceva negru care misca.
Noroc ca a venit cineva si a continuat treaba, ca eu le aruncam cat colo.
PS:  Nu va spun cine a venit, dar a iesit extra bun.Sa am pofta.

Pronostic 27 octombrie 2010

Stimati romani, doar aici pe blog misto, veti gasi cele mai bune pronosticuri, in orice domeniu.
Pentru data de 27 octombrie 2010, avem un meci foarte important pentru toti romanii. In acesta zi se joaca meciul dintre PSD+PNL+PC contra PDL+UDMR+UNPR. Meci de zile mari, cu 80.000 de spectatori in tribuna. Dar care va fi rezultatul?
Noi, cei de la blog misto stim rezultatul. Pariati 2 la acest meci. Adica puneti toit bani pe care ii aveti, daca mai aveti, pe jucatorii de la PDL+UDMR+UNPR. Vor castiga la cateva puncte diferenta. Adica, pentru pariori, vor castiga in handicap.
Acum, daca rezultatul multumeste pe cineva, noi nu ne bagam. Are cine sa se bage. Ala cu coada.

Mutu la puscarie

Cine nu stie cine este Mutu? Cine nu stie ce a facut Mutu? Cine este Mutu? Mutu?
Hai sa vorbim de Mutu. Mutu este un fotbalist mut. In afara terenului este galagios. Mut si galagios. Ce om!
Ce a mai facut Mutu? A batut un bosniac. De ce? Pai daca fotbal nu mai jaoca, joaca box. Sa il poftim la Bute. Atunci cu siguranta toate televiziunile vor dori sa transmita meciul lui Bute, dar nu pentru marele campion Bute, ci pentru mondenul Mutu.
Va face Mutu puscarie? Sper sa faca 1 an. Merita.
L-ati vazut cumva pe Mutu
Cel ce fuge ca si vantu
E un fotbalist bengos
Si un boxer nemilos.
Nu bate doar cornere
Mai bate si "chelnere"

duminică, 24 octombrie 2010

Horoscop noiembrie- decembrie 2010

Stimati cititori ai blogului nostru, special pentru dumneavoastra specialistii nostrii in astrologie au facut astrograma pentru luna noiembrie si decembrie.
Sa vedem asadar cum stau planetele in luna noiembrie si decembrie:
Pentru toate zodiile, noiembrie si decembrie sunt luni benefice, lunile preferate ale tuturor planetelor care doresc sa va ajute. Tot ce trebuie sa faceti dvs este sa traiti. Daca sunteti mort, planetele nu va mai pot ajuta. Daca ati scapat de criza, cutremur, boala, virusi, pdl, psd, bau bau, insemna ca totul va fi bine in noiembrie si decembrie.
Bani vor veni cu galeata, am zis cu galeata pentru ca sunt doar monede, sanatatea va fi impecabila, dragostea mega gigantica........
Astea sunt aberatii pe care le doreste orice cititor de zodiac.
Sper sa vi se intample numai bine.
Horoscop 2011 catastrofal. Pentru amanunte click aici
Horoscop real aici

vineri, 22 octombrie 2010

Cutremur 22 octombrie

In Romania este o mare panica de cutremure. Lumea se tot intreaba daca va fi sau nu cutremur. Da sunt cutremure zilnic. Azi pe 22 octombrie 2010 pana la ora 12,00 a fost un cutremur de 2,6 grade. Cutremurul s-a produs la ora 4 si 44 de minute. Ieri au fost 2 cutremure de 2,0 si 2,4 grade. Daca vor mai fi, voi reveni. Am facut si 2 versuri.
Doar aici veti gasi date despre cutremure. Asta asa ca sa imi fac reclama.
Sursa datelor este de la instiutul de seismologie.
Mai nou ucrainienii anunta un cutremur in Romania pe 31 octombrie 2010. De unde stiu ei? Sunt Dumnezeu? Stati linistiti ca sunt doar vorbe.

miercuri, 20 octombrie 2010

Pocnitul degetelor

Foarte multa lume isi pocneste degetele. Adica se ajuta de celelalte degete pentru a-si pocni alte degete. Ati inteles?
Nu e bine sa pocnesti degetele, asa spun doctori si specialisti in domeniu.
Parerea mea, mai bine trosnesti pe cineva....

Rezultat Bayern CFR

Pentru cei care nu au vazut meciul dintre Bayern Munchen si Cfr Cluj, am sa va spun eu ce sa intamplat.
Meciul a inceput logic cu lovitura de start. Primul gol a fost marcat de Cadu minutul 28. Al doilea gol tot Cadu in minutul 32. Al treilea gol Panin minutul 38. Al patrulea gol Gomes minutl 77. Al cincilea gol Culio minutul 86.
Ce inseamna asta?
Cfr Cluj a castigat meciul cu 4 la 1. Bravooo Baieti!!! Asa meci nu am mai vazut de la Glasgow cu Urziceni. Atunci insa a iesit bine.
Daca doriti sa vedeti pe bune rezultatele din liga, am gasit aici un site. Dati click si vedeti toate rezultatele.

luni, 18 octombrie 2010

Leptop

Leptop este un cuvant care a intrat cu forta in limba romana. Tot mai multi folosesc leptopul zi de zi, dar din pacate cei mai multi il folosesc pantru a se da ciumegi pe facebook, pe alte retele din astea. Nu stiu ei ce inseamna un Blog misto, sa fac bani cu leptopul.

Stiu ca nu se scrie asa dar asa scriu ciumegii in google si asa scriu si eu ca sa ma gaseasca.
Dar ce inseamna leptop?
Lep vine de la lepra si top de la top. Adica o lepra de top.
Nu asta inseamna? Laptop .... asta e ala pe care se asculta manele.

A murit Elena Udrea

Nu, nu este o gluma. Elena Udrea a murit. Conform site-ului realitatea.net, Elena Udrea a fost ucisa cu toporul.
Stirea a facut senzatie in mass media, in lumea mondena. Elena Udrea a murit in anul 1944, luna iunie. Cititi articolul pe realitatea.net chiar aici.
Pentru cei care se bucurau de moartea ei, sac, sac, ca este in viata.

duminică, 17 octombrie 2010

Motiune 27 octombrie 2010

update octombrie 27: Rezultate asteptate. Motiune fara rezultate. Boc ramane premier in guvernul Boc 7.
Pe data de 27 octombrie, PSD va depune o motinue de cenzura impotriva lui Basescu. Ce se va intampla?
Cu siguranta Base si Boc vor cadea. Nu ma refer la parul lui Base sau la cazatura lui Boc. Vor cadea din fotolii cand vor vedea ca nu mai au sustinere din partea UDMR si UNPR. Ca, sa fim seriosi, UDMR sta cu PDL pentru ciolan, ca altfel.... Si acum se vede de la o posta ca PSD va conduce tara in viitorul apropiat, foarte apropiat.
Asta a facut UDMR din '89, s-au dat cu cine era la putere. Si poti sa ii condamni?
Da? Ce, tu nu te-ai da cu ala cu bani?
Cum nu?
Hai ma nu ma mintii.
Ba da mincinos mai esti. Dute ba si lasama.

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Cutremur 16 octombrie

16-10-2010 cutremur.
Cei de la seismologie aplicata au zis ca va fi cutremur intre 18 - 10 si 26 - 11 anul 2010. Dar daca s-au inselat?
Azi este 16 - 10. La un calcul matematic simplu, vom vedea uramtoarele:
16+10=26. 26 impartit la 2 = 13. Pai si 13 asta nu e fatal pentru cei cu dizabilitati mentale. Si asa se pot calcula multe rezultate care dau 13.
Dar eu nu cred ca va fi cutremur, nici azi si nici maine. Dupa aia mai vedem.

vineri, 15 octombrie 2010

Boala lui Calache

Ati auzit de multe ori expresia boala lui Calache. Dar hai sa vedem ce inseamna si de unde vine:
Este o expresie tipic romaneasca, care vine de la un om Lache. Saracul era bolnav de o boala grava. Mamicile care aveau copii rai, le ziceau: nu mai faceti rele ca o sa aveti boala ca Lache. Apoi un copil sa imbolnavit si lumea a zis: are boala ca Lache.
Asta e tot.
Un raspuns mai adevarat gasiti aici.

不错的博客

你好中国兄弟。 嗯,你来到我的博客. 罗马人喜欢中国。我是在罗马尼亚的博客。我希望你喜欢我的博客。好好活下去。来自罗马尼亚的问候。

Alcoolul la romani

Romania este o tara consumatoare de alcool. Nu este prima, ca de este greu sa te bati cu rusii, dar sunt acolo in fata.
La orice paranghelie daca nu este pe masa bautura, nu este paranghelie reusita. La nunta, botez sau chiar inmormantare.
Am auzit o vorba la o femeie, care zicea altei femeii, ca daca nu bea si ea un pic de alcool,va ajunge sa ii injecteze doctorii alcool. Adica alcoolul face bine dupa mintea ei creata. Astfel de cuvinte le spun doar alcolistii. Niciodata un medic, cat ar fi el de prost nu treuie sa spuna ca un paharel face bine, face pofta de mancare.
O face el pofta de mancare, dar face si pofta de un viol, face si pofta de alt paharel, plus ca distruge mintea si asa vai de ea.  Si mai zic: suntem saraci, bem de suparare ca nu avem bani. Dar pentru un pahar sunt bani.
Bai betivilor: NU MAI BETI! 

DinamoSteaua2010

Dinamo Steaua 2010 octombrie 17, derby Romania Liga 1 2010, sport fotbal.....
A fost un derby adevarat, cu multe faze de poarta, 4 bare de ambele parti, cu 2 galerii in forma maxima si un arbitru de nota 10.
Intr-o atmosfera cum vezi doar pe marile stadioane, meciul a inceput cu lovitura de start. A urmat un corner de pe partea stanga pentru Dinamo, dar Steaua a respins cu capul.  Steaua a replicat cu un sut in bara dreapta. Pe flancul stang  s-au dus razboaie. Pe cel drept nu.
In repriza a doua s-au inscris golurile dupa cum urmeaza:
- golul 1
- golul 2
- golul 3
- golul 4.
Cartonase galbene nu au fost, in schimb au fost seminte.
Cam asta a fost scorul. Meciul s-a terminat in uralele fanilor rapidisti, care au aplaudat 25 de minute pe jucatorii favoriti.
Scorul final a fost de.... pentru....
Va astept si la urmatorul meci.

MugurCiuvica.ro

Mugur Ciuvica are blog. Pentru cine doreste sa lasa un comentariu, o poate face aici fara nici o problema.
Sa va spun ceva din viata lui Mugur Ciuvica.
Este un angajat la Antena 3 si cateodata si la Realitatea tv. Meseria lui: nimicirea lui Base si PDL. Altceva nu cunosc despre el, dar nici el nu stie altceva. Ma intreb peste o luna doua ce va mai face? Va ramne somer saracul ca PDL va disparea.
Daca doriti sa il ajutati pe somer si va este mila de el, dati-mi mie bani si ii dau eu lui. Stiu ca romanii sunt darnici. Astept miliardele voastre.

Basescu este daunator

Presedintele Romaniei Traian Basescu Dauneaza grav sanatatii!
Nu vorbesc aici de scaderea salariilor, de pensiile mici, de criza economica, de furtul lui Anastase, nu, aici e vorba doar de el.
De ce dauneaza EL sanatatii?
Pai nu vedeti ca are e-uri in nume. BasEscu. Si cum toata lumea stie ca e-urile sunt daunatoare, deci este si el daunator. Si Boc este cu e. Si cu E mare. Emil Boc. Si GEoana.
Sa punem un prEsedinte fara E.

joi, 14 octombrie 2010

Noutati Guta 2010

Dupa ce am scris despre noutatlie Salam 2010, a venit randul sa scriu si despre noutatile Guta 2010.
Guta este foarte indragit de romani, in special de pescari. Din pacate nu toti se bucura de Guta, in special cei care sunt bolnavi de guta.
Referitor la cantaretul Guta, nu ma intereseaza ce mai face si ce mai scoate pe piata, ca de, nici pe el nu il intereseaza de mine si de blogul meu misto.

miercuri, 13 octombrie 2010

Pronostic Dinamo - Steaua octombrie 2010

Marele derby al ligii 1 din Romania se va juca duminica intre Dinamo si Steaua. Cum eu sunt un mare pronosticar, am decis sa dau si pentru derby un pronostic.
Tinanad cont de locurile din clasament, de traditia dintre cele 2 echipe. de valoarea incontestabila, de galeriile incomparabile, de patronii lor bogati, de multe alte aspecte, pronosticul meu este: mare bataie in tribune. Acum ramane sa vedem unde gasesc o casa de pariuri unde sa si plasez acest pariu sigur.

Revolutie octombrie 2010

FARA VIOLENTA!
Miercuri 27 octombrie 2010 mare revolutie mare! Zeci, sute de mii de oameni in strada, motiune in Parlament, politisti pe strada, acum sunt pe strada ca sa apere ceva sau sa strige si ei ca si ei sunt bugetari, Doamne ce mai zi! Dar oare se va intampla ceva? Octombrie 2010, Romania inca o revolutie?
14 octombrie 2010 greva finantistilor continua. Ba chiar ia amploare: angajati la finante din mai multe orase s-au solidarizat cu cei din Bucuresti.
Stire noua la ora 20,40: Ministru finantelor a fost luat ostatec de manifestanti. Au venit si alti protestari si sunt hotarati sa stea pana la rezolvarea situatiei.
Asta e stirea zilei, stirea anului. Totul a inceput de la protestul angajatilor de la Ministerul de Finante din Bucuresti. Protestele s-au inmultit si au inceput si cei de la Costanta, Brasov, Ploiesti, Timisoara etc.
Asta inseamna greva, nu ce au facut acum 2 luni in piata cand au dansat pinguinul. Se anunta revolutie. 30.000 de oameni vor face greva spontana, asa a anuntat Marica si nu mai stiu cum il cheama, cel care e sef la sindicate.
Ce va urma vom vedea, singurul lucru care sper din tot sufletul sa nu se intample este sa nu fie victime. Sa aratam lumii ca nu suntem barbari.

Sictir

Dex-ul minte. Sictir nu inseamna doar mars, pleaca de aici, mai inseamna si: zat, us, valea, dute ba in, intinde-o.
Nu, nu, nu plecati de pe blogul meu, nu voua v-am zis. Toti care ati venit pe acest blog minunat sunteti destepti, bine crescuti, genii, tot ce vreti voi.
E, hai sa nu fiu chair asa de lingau. Sunteti si voi oameni, sau cine stie, ca la mine pe blog mai intra si caini, pisici.....Odata a intrat un sarpe

marți, 12 octombrie 2010

Contor pe blog

Pentru cine vrea sa aiba un contor pe blog, sa stie si el cati omuleti au intat in munca lui, poate sa intre pe blogul meu cel misto si sa isi aleaga........
Am la contoareeee, pacat ca nu arata si ele mai mult....da lasa ca vin ei.

In casa frig in curte frig

Expresie romanesca. Cine o foloseste?
Eu nu. Nu sunt din ala. O fi el frig, dar nu fac din astea. Mai bine fac focul si in curte.
Intrebarea este daca stau la bloc, ce fac baieteii?

luni, 11 octombrie 2010

Pitiponc

Ce inseamna pitiponc?
Cum nu stiti?
Pitiponc este versiunea masculina a cuvantului pitipoanca. 
Ce inseamna pitipoanca?
Pitipoanca inseamna curva in cuvinte moderne si este versiunea feminina a cuvantului pitiponc.
Ce face o pitipoanca?
Cauta barbat cu bani. In nici un caz o pitipoanca nu poate sa stea cu un pitiponc. De ce?
Pentru ca atunci nu ar mai fi pitipoanca.
Cum se numeste copilul unor pitiponci?
Pitiprunci.

duminică, 10 octombrie 2010

Previziuni pe termen lung

Conform viziunilor pe care eu le-am avut, in viitorul Romaniei se vor intampla urmatoarele:

  • pana in anul 2013 va fi un cutremur de 7 sau mai multe grade
  • guvernul Boc va cadea
  • Traian Basescu va muri
  • Ion Iliescu va muri si el
  • criza va disparea
  • criza va reveni
  • vor fi inundatii
  • vor fi secete mari
  • posibil chiar si un razboi
Pentru un horoscop catastrofal in Romania click chiar aici.
Acum sa va explic:
- cutremur sanse mari sa avem,
- guvernul Boc chiar daca nu il va demite opozitia, dupa 2012 cu siguranta nu il va mai alege nimeni,
- Basescu o sa maora si el la un moment dat, si Iliescu la fel,
- cat despre secete si inundatii astea sunt anual. Asa ca previziunile mele sunt foarte reale.

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Virus 10 10 2010 10 10 10

Oameni buni fiti foarte atenti la acesta data. Se pare ca un virus va lovi tehnologia. Nu se stie care virus si de unde va veni.
Cred ca virusul este extraterestru. Vine din spatiu cosmic si va face prapad. Fizic nu, dar psihic da. Teama este bine venita. Daca puteti bagati-va sub pat, faceti pe voi, sinucideti-va, orice numai sa va feriti de acest virus. E mortal.
Eu plec in deplasare. Nu va spun unde sa veniti si voi dupa mine, am un loc sigur.
Breaking news - virusul se numeste Kimmenen Lokakuu si este pe drum. Vom reveni.

Cutremur Romania 9 octombrie

Sambata 9 octombrie 2010 in Romania a fost cutremur.
Cutremurul s-a produs la o adancime de 2 km in zona granitei cu Serbia. Magnitudine 2,2.
Cam mic pentru a simti ceva. Sper sa nu aiba replici majore.
Cutremure zilnice aici.

joi, 7 octombrie 2010

Viitorul presedinte al Romaniei

O buna intrebare: Cine va fi viitorul presedinte al Romaniei dupa Base?
Avem cateva optiunii:

  • tot Basescu
  • Sorin Oprescu
  • Dan Diaconescu
  • Ion Iliescu
  • Crin Antonescu
  • Xescu
Tot cineva cu escu la final. Ar putea fi si Ponta daca isi schimba numele in Pontescu, Vadim in Vadimescu, Boc in Bocescu sau Marko Bela in Marco Belescu.

miercuri, 6 octombrie 2010

Sarut mana pentru masa

Asta se zice dupa ce ai mancat. OK.
Dupa ce ai mancat la masa, dar daca mananci pe un scaun, sau in picioare cum zici. Sarut mana pentru scaun?
Sarut mana pentru mancare, cred ca este cel mai bine.
Sa fim seriosi, poti sa scoti din mintea unui roman ceva ce este invatat de la parinti, stramosi, daci, geto daci?

marți, 5 octombrie 2010

Noutati Salam 2010

Anul 2010 aduce noutati Salam. Este ceva normal, in orice domeniu sunt noutati, deci si in domeniul acesta sa fie ceva nou.
Salam este ceva foarte cunouscut in Romania si deci va atrage mii de oameni. Dar sa incepem cu noutatile:
- salam de vara 2010
- salam de toamna 2010
- salam de iarna 2010
- salam de primavara 2010
- salam de toamna iarna 2010
- salam de vara iarna 2010
- salam de iarna iarna 2010 - asta se cauta cel mai mult. Este si mai ieftin.
Asta a fost. Va dorim pofta buna. La mancat sau la ascultat Salam.
Deci o teapa pentru fani lui Salam, Salam, Salam.....

luni, 4 octombrie 2010

Un om si o femeie

Expresie romaneasca. Una din multele prostii tipic romanesti.
Un om = barbat, si o femeie = ce? Femeia nu e om? Ce rasa este femeia?
Femeia zice omul meu, iar barbatul, femeia mea. Aici este si femeia de vina. Femeia este om ca si barbatul? Da!
Alte expresii romanesti:

  • e atat de sarac, ca nu are nici un Dumnezeu - Cum adica nu are Dumnezeu. Dumnezeu este pentru toata lumea.
  • cum este de Florii, asa va fi si de Pasti - am urmarit mai multi ani si nu a fost asa.
  • a plecat de jos si acum este bogat - a furat si a ajuns sus.
  • un paharel e necesar pentru sanatate - asta zic doar cei care sunt betivi.

Arbitrii sunt de vina

Intotdeauna cand Romania pierde o calificare, arbitru este de vina. Cand Steaua sau Dinamo pierde meciul tot arbitru e de vina.
Daca afara ploua si terenul e jalnic, tot arbitru e de vina. Daca ai nostri sunt prosti si dau autogol, tot saracul arbitru e de vina.
Niciodata nu suntem de vina noi. E cel mai bine sa dam vina pe altii pentru impotenta si prostia noastra. Asa scapam de critici si poate data viitoare castigam si noi. Tot cu arbitrii. Atunci vom spune ca Dumnezeu a fost cu noi.

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Cutremur 2 octombrie

Azi 2 octombrie 2010 in Romania s-a produs un cutremur cu magnitudnea de  grade.
Cutremurul s-a produs in zona Vrancea la adancimea de 66 km, si nu a avut replici.
Vom reveni cu detalii.
Dupa cum vedeti e tapa goala.
Daca va fi sau nu Dumnezeu stie.
Acum serios,, daca va fi cutremur va vom anunta.

vineri, 1 octombrie 2010

31 septembrie 2010

Astazi 31 septembrie 2010 guvernul Romaniei va promulga urmatoarele legi:

  • marirea pensiilor cu 29%
  • marirea salariilor cu 31%
  • se vor face angajari in toate domeniile - 10000000 de angajari
  • si bineinteles ca se vor da si cei 25.000 de euro la romanasii veniti de afara

Iata ce voi face eu astazi 31 septembrie 2010:

  • platesc toate datoriile la stat, la camatari, la prieteni etc
  • citesc 3 carti
  • renunt la fumat
  • fac sport de intretinere 2 ore
  • fiind vineri tin post negru
  • ma impac cu dusmanii
Sunt cam multe pentru o singura zi, dar cum ziua de 31 septembrie are 24 de ore....
Datoriile, maririle de salarii, cartile si tot ce am enumerat mai au de asteptat, deoarece anul asta nu exista 31 septembrie. Poate la anul.