miercuri, 13 octombrie 2010

Revolutie octombrie 2010

FARA VIOLENTA!
Miercuri 27 octombrie 2010 mare revolutie mare! Zeci, sute de mii de oameni in strada, motiune in Parlament, politisti pe strada, acum sunt pe strada ca sa apere ceva sau sa strige si ei ca si ei sunt bugetari, Doamne ce mai zi! Dar oare se va intampla ceva? Octombrie 2010, Romania inca o revolutie?
14 octombrie 2010 greva finantistilor continua. Ba chiar ia amploare: angajati la finante din mai multe orase s-au solidarizat cu cei din Bucuresti.
Stire noua la ora 20,40: Ministru finantelor a fost luat ostatec de manifestanti. Au venit si alti protestari si sunt hotarati sa stea pana la rezolvarea situatiei.
Asta e stirea zilei, stirea anului. Totul a inceput de la protestul angajatilor de la Ministerul de Finante din Bucuresti. Protestele s-au inmultit si au inceput si cei de la Costanta, Brasov, Ploiesti, Timisoara etc.
Asta inseamna greva, nu ce au facut acum 2 luni in piata cand au dansat pinguinul. Se anunta revolutie. 30.000 de oameni vor face greva spontana, asa a anuntat Marica si nu mai stiu cum il cheama, cel care e sef la sindicate.
Ce va urma vom vedea, singurul lucru care sper din tot sufletul sa nu se intample este sa nu fie victime. Sa aratam lumii ca nu suntem barbari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu