sâmbătă, 21 mai 2011

Cine a fost sfantul Constantin cel Mare?

Constantin cel Mare este un sfant in calendarul ortodox. Dar cine a fost sfantul Constantin cel Mare?
Iata ce spune wikipedia despre Constantin cel Mare:

În 312, Constantin "a trecut la credința creștină" ....

In anul 326, Constantin a ordonat execuția fiului său mai mare, Crispus, care a fost acuzat (pe nedrept) de adulter cu Fausta[3]. Ordinul a fost îndeplinit la Pietas Iulia, în Istria. În același an, dându-și seama de greșala făcută, la scurt timp după moartea lui Crispus, Constantin a omorât-o și pe soția sa, Fausta, după o căsnicie de 19 ani. Atât Crispus cât și Fausta au primit damnatio memoriae, adică numele lor au fost șterse din inscripțiile și înscrisurile publice. Sursa: Wikipedia.
Acum eu ma intreb: daca el a trecut la crestinism in anul 312 si in anul 326 a ordonat uciderea fiului si sotiei, mai este sfant? Ca acolo nu scrie ca si-a cerut iertare.

miercuri, 18 mai 2011

Deschisul cartii de preoti

Preoti care deschid cartea pentru ghcit. Pardon, am gresit, preoti care deschid cartea pentru bani. Da, asta este adevarul. Priviti materialul urmator.




Din pacate cei care au mers pana acum vor merge si in continuare, desi se stie clar ca este pacat, este la fel ca si mersul la vrajitoare.

marți, 17 mai 2011

Ieftin ca Braga

Ieftin ca Braga este o expresie care se refera la ceva ieftin si bun. Ceea ce este imposibil in ziua de azi.
Dar stiti ce inseamna ieftin ca Braga? Am auzit pe multa lume folosind expresia, iar cand i-am intrebat, au zis ca nu stiu ce inseamna.
Braga in primul rand este un oras in Portugalia. In al doilea rand, Braga era mai demult o bautura care era ieftina si buna. Era, ca nu mai e.
Asta e tot.

luni, 16 mai 2011

Cutremur pe 21 mai 2011

In data de 21 mai 2011 se anunta a fi un mare cutremur. Nu se stie locatia sau magnitudinea. Se stie insa ce dobitoc a facut asemnea predictie:

"Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot", a declarat Tony Dellomo, membru al sectei.
Camping a mai prezis sfârşitul lumii şi pentru data de 4 septembrie 1994..... sursa: realitatea.net.
Dar de ce pe 21.5.2011? De ce nu pe 20.11.2011? Ca atunci mai ziceam ca sunt cifrele aranjate, tralalalala... Dar ce are 21.5.2011? Nimic.
Ideea este ca se scoala cate un prost si arunca o piatra si 1.000.000.000 de oameni pun botul. Nu zic eu ca nu va fi nici un cutremur pe 21 mai, dar sa fie sfarsitul lumii, in nici un caz. Asa ca stati linistiti si va serbati Constantini si Elenele. La multi ani si fara cutremure. Ca nu vor fi.
PS: sa nu va imbatati cu gandul ca veti muri si mai bine sa muriti beti....

miercuri, 4 mai 2011

Cine sunt eu

Pentru ca cineva mi-a atras atentia ca de ce nu am si eu pe blog o descriere personala, iata ca am facut-o:
Nume - blog misto
Locatia - Blogspot.com
Varsta - nascut in august 2010
Profil de munca - blogareala
De ce - de placere...
Acum si un pic de seriozitate, dar un pic.
Nume - BM
Locatia Romania, Bucuresti
Varsta - trecut de 30
Stare civila - inca necasatorit, inca
Copii - inca nu.
Religie - crestin.
Studii - suficient pt Romania
Cont bancar - ooooooooooo11 ( lei )
E suficient.

marți, 3 mai 2011

Ce browser folosesc romanii?

Dupa indelungi cercetari si ore intregi de munca, am descopeirt ce folosesc romanii ca browser. Iata rezultatele muncii mele:

  1. internet explorer
  2. mozila firefox
  3. google chrome
  4. safari
  5. opera
Asta sunt rezultatele mele. Cum am realizat sondajul, daca pot sa ii zic asa: pai am cautat bloguri foarte accesate care au feedjit si am urmarit asa vreo 3 zile. Bine acum sa nu credeti ca am stat non stop. Dar cred eu ca este destul de relevant.  Cel putin asa am depistat eu.
Daca va intereseaza, eu unul folosesc google chrome. 
PS data viitoare vreau sa vad cu cine va vota romanul la urmatoarele alegerii. Sa vad insa ce modalitate de cercetare voi folosi.

luni, 2 mai 2011

Se castiga bani din blog?

Iata o intrebare pe care si-o pun multi oameni care au blog, sau care vor sa isi faca unul. Se castiga bani din blog?
Foarte greu. Poti castiga doar daca esti vedeta si scrii aberatii despre ce ai mai facut. Mai poti castiga daca esti foarte foarte destept si scrii ceva ce nu a mai scris nimeni, dar care bineinteles se cauta foarte des. Deci, ca om de rand raspunsul este nu. E ca scoti si tu acolo 50-100 de euro pe luna.... Pai ce aia sunt bani.
Eu unul, am blogul asta misto, de prin august 2010 si pana in prezent, adica mai 2011 am castigat cu adesense 4,8 euro. Super.....
Bine nici nu m-am obosit prea tare, dar problema este ca romanul nu da click. Prin alte programe de afiliere la fel, romanul vrea el sa pipaie ce cumpara sau sa vada inainte sa dea banu, muncit ce-i drept.
Concluzie: daca vrei sa faci blog, fa-l de placere si daca pe deasupra mai iese si ceva bani,....  sa ii chetui cu cap, dar sa nu il faci doar cu gandul la bani. Asta am avut de spus si va doresc sa faceti treaba buna ca vin sa va controlez.