joi, 11 noiembrie 2010

Previziuni nostradamus si Vanga

Astazi cand scriu acest articol este ziua de 11 noiembrie 2010. Aceasta zi este anuntata ca fiind ziua de incepere a celui de al treilea razboi mondial. Cine a prevazut asemenea razboi?
Cel mai mare prost din lume, care nu stia nici macar sa scrie coerent si o baba care vrea si ea niste banuti. Acest nostradamus a fost un incult si nu merita sa ii scriu numele cu litera mare, el scriind niste poezii fara de inteles si toata lume a zis...oau. Pai din astea fac si eu cu sutele si poate 2-3 se vor adeveri. Cei care fac publice si inspaimanta lumea sunt ziarele de scandal si prostimea ii crede. Puteti sa va suparati pe mine si sa ma injurati, dar in gandul vostru, dar toti cei care cred aceste prostii, nu cred in Dumnezeu.
Daca maine dimineata este razboi, eu voi inceta sa scriu pe acest blog. Dar nu va bucurati prea mult, ca nu voi scrie  2 zile, ca dupa aia am subiecte. Oricum stati linistiti ca nu va fi razboi nici azi, nici maine. Poate dupa 2012. Si nu mai puneti botul la cretinisme din ziare si din bloguri de 2 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu