joi, 31 mai 2012

Cum va castiga Romania Campionatul Mondial de fotbal din 2014

Da fratilor, e adevarat, Romania are sanse sa castige Campionatul Mondial de fotbal din 2014. Poate va intrebati cum este posibil asa ceva?
Nu va ginditi ca vom importa jucatori straini, nu are legatura cu mentalistul Cristian Gog, nu trebuie sa vina Lucescu Mircea antrenor... tot ce trebuie facut este angajata o formatie de muzica gen Los Platanos care in anii 90 canta la toate meciurile echipei Progresul Bucuresti.
Si atunci sa vezi cum Mutu, Banel, Torje si Tanase dau gol dupa gol cand le va canta fanfara cate o manea, ca asa trebuie ca din 15 in 15 minute sa bage cate o manea, gen pe ei, pe ei, pe mama lor.
Va dau si scorurile din preliminarii: Olanda - Romania scor 0-3, Turcia - Romania scor 1-4, Romania - Ungaria scor 7-1, Romania - Estonia scor 12-0 si in meciul cu Andora doar 1-0 ca formatia va lipsi pe motiv de nunta.

duminică, 27 mai 2012

De ce a pierdut Bute cu Froch

Dupa cum stiti Lucian Bute a fost batut mar de Carl Froch in dimineata zilei de 27 mai 2012.
De ce a pierdut Bute? 
Ei bine raspunsul meu personal este ca asa trebuia. Poate si din cauza pariurilor, dar sigur din cauza banilor. Adica: Bute avea inaintea acestui meci 30 de meciuri si tot atatea victorii. Pai daca oricine juca cu Bute pierdea, de ce se mai uita lumea? Si nu vorbesc de romani, ca ei se uitau sigur, vorbesc de americani, englezi si alte tari influente. E ca si cum ar juca nationala de fotbal a Braziliei cu San Marino. Ce audienta ar avea? Tot cam asa a patit si Mike Tyson.
Oricum pacat de KO si sunt sigur ca in meciul urmator Bute isi va arata adevarata valoare, pentru ca am vazut meciul si Froch este slab.
articol publicat de blog misto.

vineri, 25 mai 2012

Bute Froch transmis in Romania

Sambata 26.5.2012 are loc marele meci de box dintre Lucian Bute si Carl Froch, meci pentru centura mondiala.
Bute este din Romania, Froch este din Anglia, iar meciul se joaca la Nottingham in Anglia.
Pentru cine vrea sa vada meciul o poate face incepand de la ora 1:00 ( cu aproximatie ) doar daca prinde postul tv The Money Chanel.
O fi asa scump meciul de il da "sora" lui realitatea tv? Pro tv-ul, Antena si TVR nu mai au bani? A, stai asa ca TVR are o scuza, transmite Eurovision....
Oricum hai BUTE!!!

joi, 24 mai 2012

Cine va fi Primarul general al Bucurestiului în 2012

Asta e intrebarea mea: Cine va fi Primarul general in Bucuresti în 2012? Si de aici vin mai multe intrebari?
Va face ceva mai mult decat fostul primar? Va fi alt primar? Vom scapa de cainii maidanezi? Dar de capuse? si multe altele.
Printre candidati se numara Sorin Oprescu, Silviu Prigoana, Gigi Becali, Anghel Iordanescu si lista completa o gasiti aici.
Eu as vrea sa iasa Prigoana. De ce? Asa vreau eu, e dreptul meu sa spun cu cine votez. Voi pe cine vreti?

miercuri, 23 mai 2012

2parale.ro un site de 2 parale

2parale.ro este un site de vanzari produse online. Iti faci cont si pe site-ul tau poti sa vinzi de la haine la aparatura tehnica...
Am si eu cont la ei si timp de 1 an de zile in care am avut pe toate site-urile mele aproape 1.000.000 de vizite, nici macar un om nu a cumparat nimic de la ei.
Dar nu asta e problema. Am incercat sa pun anumite linkuri pe site si ba campania a expirat, ba linkul e gresit, ba caca - maka. 2 parale...
Mai am un cont de afiliat la o casa de pariuri si acolo imi cere sa am 5 persoane active, iar eu am doar 2. Si stau acolo blocati aproape 1000 de euro.
Tare frate cu afilierile astea in Romania.
Ca sa fac si eu un ban vand link pe blogul asta cu 5 euro pe luna. Cine vrea poate da un comment, cine nu vrea sa nu dea ca nici nu il voi baga in seama.
Sunt suparat ca mai am un pic si trebuie sa platesc ...ceva si nu am bani.
Numai bine si bafta tuturor!

luni, 21 mai 2012

Sfarsitul lumii in decembrie 2012

In luna decembrie din 2012 cica va fi sfarsitul lumii. Iata ce mesaj a primit un prieten pe blogul sau:
"PE DATA DE …11-12-2012 VOR AVEA LOC( 2 )CUTREMURE……..
ITALIA(ROMA)
EGIPT (CAIRO)….FACETI CEVA BUN SI DATI ACCEST ANUNT IN LIMBA ITALIANA…RESPECTIV ARABA….CACI ALTFEL DUMNEZEU VA VA PEDEPSI…..DECI CATASTROFA TOTALA…..LA ROMA …SI LA CAIRO…ANUNTATI POPOLUATIILE DIN ITALIA SI CAIRO…CA IN DATA MAI SUS PRECIZATA …SA PLECE DIN ORAS CU O ZI INAINTE….ACEASTA INSTINTARE AM PRIMITO…PRIN PUTEREA DE LA CEL INALT SI SFANT…DUMNEZEU TATAL SI ISUS CRISTOS….TOT PE ACEIAS DATA…11-12-2012 MAI PUTIN IMPORTANT….PRINTUL ANGLIEI….LA UN PAS DE MOARTE(COMA PROFUNDA) DAR SE VA TREZI INTRUN FINAL…..DECI POSTATI COMENTARIUL….CARE VINE PRIN CUVINTUL LUI DUMNEZEU…..FACETI UN BINE…PRIN VOIA LUI DUMNEZEU…SI DATI DE STIRE CELO DIN ITALIA…SI CELOR DIN EGIPT…11-12-2012…ORA 6;50 DE MINUTE …MULTUMESC….FIE CA DUMNEZEU SA VA LUMINEZE INIMA IN ADEVAR…ANUNTATI VA ROG OAMENI DESPRE CUTREMUR…DATI STIREA PE SITE"
Oau, asa o fi? Vom murii?

duminică, 13 mai 2012

Mugur Mihaescu candideaza la primaria sector 5

Printre multii candidati la Primaria sector 5 se numara si Mugur Mihaescu. Garcea dupa cum el se prezinta, vrea sa il bata pe Marian Vanghelie. E posibil oare ca un om de cultura sa il bata pe nea Marian?
Nici vorba. Orice ar face Garcea nu are nici o sansa.
Si zilele trecute un locuitor al sectorului 5 imi spune ca a primt un telefon de la Mugur care ii spunea sa il voteze. Apelul era inregistrat si asa isi face el campanie. Foarte bine, dar Marian va castiga detasat la cate ajutoare a dat el in sector.

sâmbătă, 12 mai 2012

Castigatori romanii au talent mai 2012

Emisiunea Romanii au talent sezonul 2 s-a incheiat. A fost frumos dar din punctul meu de vedere nu a castigat cine trebuie.
Clasamentul a fost urmatorul:

  1. Cristian Gog
  2. Mihai Petraiche
  3. Cristian Leana
Cea cauta Cristian Leana pe locul 3? Si de ce a castigat Gog? I-a hipnotizat pe toti?
Concursul a fost superb, dar castigatorii din punctul meu de vedere trebuiau sa fie altii. 
Oana Lianu era locul 1, Gigel Frone locul 2 si Vasile Godja locul 3.
Ei pot face spectacol cu adevarat.

duminică, 6 mai 2012

Ion Paladi - in satul de la Singerei

Ion Paladi este un cantaret din Moldova nascut in satul Sangerei.
Melodia se numeste in realitate Maicuta-i cantec si iubire si este o super melodie si un videoclip la fel de frumos.
PS: Cine stie ce va fi cu legea ACTA sau SOPA si este posibil ca acest vidoclip sa dispara.

miercuri, 2 mai 2012

Mircea Badea vs Radu Banciu

Mircea Badea prezentator revista presei la Antena 3 si Antena 1.
Radu Banciu prezentator revista presei la B1 tv.
Mircea Badea slujitor al PSD, PC, USL.
Radu Banciu slujitor al PDL, mai bine zis anti PSD
La care sa ma uit?
Pana acum 1 luna ma uitam la Mircea Badea, dar de cand am aflat de emisiunea lui Radu Banciu aproape in fiecare seara il privesc. E cam misogin si dur, dar mi se pare mult mai tare si cu mai mult umor. Si acum chiar o sa aiba subiecte ca PDL a trecut in opozitie.
In schimb Badea pe cine va mai critica? Aoleu, valeu muicaaaa. Ce mai plang...
articol publicat de blog misto.