marți, 14 august 2012

Hosting de la ghesi

In urma cu ceva timp un prieten a cumparat un pachet de gazduire profesional pe 1 an de la ghesi.ro, sau com ca e tot aia.
Dar inainte de a il achizitiona a sunat si a intrebat daca pachetul rezista la 3 site si un trafic de 4000-5000 pe zi. Sigur, a fost raspunsul lor.
Dupa ce s-au propagat dns-urile totul a fost bine timp de 2 zile, dupa care site-urile au murit subit. Cand le-a dat email sa vada ce e cu ele, raspunsul a fost ca au un consum prea mare si ori reduce consumul ori mai plateste cam 50 de lei pentru a trece la alt nivel. Ei bine prietenul meu satul de atata plata a redus consumul din 3 site ramanand 2.
Dupa site-urile au mers impecabil timp de 1 luna si ceva, (adica trecuse perioada de ramburs), dupa care au murit din nou. El nu facuse nimic, in afara de a scrie cateva articole, iar traficul nu era mai mare de 2000 pe zi.
Cand i-a contactat raspunsul a fost ca e din cauza lui si sa isi rezilve singur problema. Nu a gsit nimic in neregula si a ales sa cumpere un alt pachet la o alta firma, pentru ca cei de la ghesi sigur ii mai creau bani.
Specific ca atata timp cat a functionat a fost impecabil, dar vor bani din ce in ce mai mult.
Am cautat si eu si el pe google despre ghesi si imi dau seama ca toti cei care s-au plans de ei au avut motive intemeiate.
Nu va recomand ghesi.ro, dar voi faceti ce vreti cu bani vostri.
PS: nu va recomand nici ipvhost.
articol publicat de blog misto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu