marți, 12 iunie 2012

ipvhost a dat faliment.

Firma ipvhost care vindea domenii si gazduire pentru bloguri, site nu mai exista. S-a inchis, a dat faliment, a tras obloanele...
Aveam la ei un site si acum a trebuit sa ma mut. Mi-au dat codul secret si am plecat de la ei. Problema e ca in momentul in care te muti pierzi multe, trebuie sa bagi din nou wordpress-ul, sa bagi toate articolele, sa asezi din nou sidebarul, plus ca site-ul cateva ore sau zile nu este disponibil publicului. Adica pierzi bani si timp si castigi multi nervi.
Asta e cand cumperi servicii de la o firma din Romania, nu poti sa stii niciodata cand da faliment sau nu mai are chef sa te serveasca.
Adio ipvhost si sa iti fie "online-ul usor"...
articol publicat de blog misto.

8 comentarii:

  1. Sfatul meu pentru tine este, atunci când nu te ajută intelectul deloc nu iți faci blog ci taci să nu vadă nimeni asta.
    Am specificat cât se poate de clar că nu o să mai înregistrăm domenii si atat, activitatea noastră va fi concentrată
    doar pe serviciul de găzduire web.

    Claudiu B. - ipvhost.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca nu mai vindeti domenii si nici nu le mai prelungiti de ce sa mai iau hosting de la voi si domeniul din alta parte?
      In momentul cand am luat domeniul si hostingul nu scria nicaieri ca in 2012 voi nu mai vindeti decat host.
      Cat despre intelectul meu care nu ma ajuta, poate imi spui tu ce fac cu blogul in timpul cat se propaga dns-urile si cine imi plateste paguba de 100 euro?

      Ștergere
    2. Din fericire pentru noi nu toți gândesc la fel ca tine, peste 70% dintre clienții de găzduire au domeniile înregistrate la un alt provider.

      Nu înțeleg de ce îmi adresezi mie întrebarea respectivă, nu eu am hotărât să îți transferi găzduirea în altă parte, dacă te referi la transferul domeniilor, nameserverele se pot transfera odată cu domeniul.

      Ștergere
    3. Te intreb, tu locuiesti la adresa care scrie in buletin?
      Eu vreau ca unde am domeniul sa am si gazduirea.

      Ștergere
    4. Ești mult prea redus mintal ca să mai continui o discuție cu tine.

      Dacă vrei să ne întâlnim, zi unde ca vin eu.

      Ștergere
    5. Auzi, vezi ca nu te-am jignit personal.
      Cat despre redusul mintal tu ai citit url-ul acestui blog, tu vezi ce scriu eu pe acest blog?
      Asta e un blog personal si scriu ce ma doare, iar faptul ca am pierdut bani si trafic m-a suparat.
      Te rog mai citeste odata articolul si comentariile si vezi ca nu te-am jignit si tu ai inceput cu "intelectul" si redusul mintal", plus ca ti-am dat si link, iar orice reclama fie ea si negativa tot reclama se numeste. Nu am zis ca aveti servicii proaste, am zis doar ca ati dat faliment. Puteai pur si simplu sa vii si sa zici ca nu e adevarat.
      La revedre.

      Ștergere
  2. Când întâlnesc specimene ca tine, care mint cu nerușinare nu mă pot rezuma la un simplu "Nu este adevărat", dacă ai un fix, unde îți este domeniul să fie și găzduirea, atunci singur trebuie să îți suporți pagubele de 0,50 CENȚI pe care le ai în 5-6 ore cât durează un transfer cu propagare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca cel care vinde domenii sta la barfa cu bloggeri nu are cum sa mai faca si treaba si sa mai si vanda domenii si host.
      Rusine

      Ștergere