sâmbătă, 21 august 2010

Blogul lui Nicolae Ceausescu

Dragi tovarasi si pretini, aflati despre mine ca sunt bine sanatos. Cine v-a mintit ca am murit impuscat sa ii fie rusine.
Eu traiesc de 21 de ani in Romania, tara mea scumpa si iubita, dar din pacate democratica, ca Ion nu a facut ce i-am zis eu. Ionel a furat cu gasca lui si a desfintat CAP-urile muncitoresti la care tineam enorm. Vad si plang ca nu mai sunt cizmarii in tarisoara mea. Promit sa rezolv problema asta.
Fiind pensionar ma uit si eu la televizor si nu inteleg ce atatea posturi. Bani aruncati pe geam. Dar si geamuri termopan. Pai traiti bine, dupa cum zicea asta de acum, ca nu pot sa ii pronunt numele. Prea multe masini in muncipiu Bucuresti. Totul, totul s-a schimbat. Ma bucur insa ca multi patrioti ma iubesc.
Leana mea a mai luat un doctorat in stinte stintifice si agromatematice cu nota 10. Nicusor o duce bine, sa facut patron de pompe funebre si bine a facut, ca mor pe capete democratii. Am de gand sa candidez in 2012 la presedentie, ca nu mai rezist sa vad copii care topaie ca au castigat, si mai ales pe omul meu de baza ca e mogul de tv. Tudorel Vadimut vad ca inca e cu noi. Bravo baiatul, am stiut eu ce cresc. Dan Diaconescu, la el in partid ma bag si il iau cu mine pe Vadimut. si il fac prim ministru. Il mai iau si Adita Nastase, Adi Paunescu si facem din Romania o tara cum a fost odata, socialista si larg dezvoltata.
Ce inseamna internet? Stau tinerii si isi pierd timpul in loc sa dea cu sapa, ca sunt pamanturile cu balarii. Prea multa libertate. O sa le arat eu lor ce inseamna dictatura. Le voi oprii apa, lumina, televiziunile lor democrate, voi face 1000 de puscarii sa incapa toti care m-au sapat. Il bag si pe Ion si pe mogul. Pe Boc si pe Seful lui ii impusc in fata Marii Adunari Nationale.
Aveti rabdare dragi tovarasi!
Maine este 23 august, o zi sfanta pentru noi si va urez la multi ani. Ne mai auzim.
Ps: Comunisti din toata lumea, veniti la mine. Adresa mea este Bulevardul Ghencea numarul 18 sector 6 Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu